Facebook

Kdo je kdo

Profil: Michal Schuran

Status Oficiální člen týmu AC Sparta Praha
Narozen 30. 6. 1996 - Ne
Kde 
Bydliště Praha
Záliby Cyklistika, běžky, BMX, studium
Kontakt 
.: Chcete vědět více? :.

Nástěnka

Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/23
Ski areál BRDY - Těškov - Strašice + aktuální stav sněhu a lyžařských stop 2022/235. 12. 2023
4.12.2023 projeta stopa Těškov v délce 21 km -Těškov - Holoubkov- Mýto lyžování pěkné
3.12. Ski Strašice -
...více

2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.
2022 Členské spolkové poplatky AC SPARTA PRAHA cycling z.s.24. 06. 2022
Vzhledem k zákonné povinnosti vybírat členské poplatky, prosím všechny členy ACS, kteří mají licenci ČSC o uhrazení
...více

Fanshop AC SPARTA Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,
Fanshop AC SPARTA  Betlémské náměstí 7 a recepce restaurace Chodovar ,,Ve Skále,,5. 10. 2016
Dresy a kraťasy a další oblečení cyklistické Sparty můžete získat přímo přes http://www.sparta-cycling.cz/fanshop
...více

Všechny zprávičky

Kalendář

Tour de Brdy 8.červen 2024 Info
8. Červen 24 - So, 13:00
Silniční a gravel klasika po vrcholcích Brd se startem ve Strašicích ve sportovním areálu. přihlášky již na www.4timing.cz

Více událostí v kalendáři

Z fotogalerie

1.1. ve 13h startujeme VC Eko komíny a ADS stavby
z Rokycan na Žďár - tradiční závod do vrchu pro cyklisty a běžce o 10 000,- Kč
Fotogalerie - Procházení

SKI areál Těškov - úpravy stop a lyžování termíny závodů
CHODOVAR SKI TOUR 2017 - návrh
11.1.2017 večerní Tříkrálový běh - Těškov volně(10) hromadný Teškov
14.1.2017 Okolo Mariánskolázeňských pramenů
18.1.2017 večerní závod Těškov volně(10) hromadný Teškov
25.1.2017(5.2.) Chodovar Ski večern
Fotogalerie - Procházení

Tour de Brdy 2016
fotogalerie
Fotogalerie - Procházení

Stojí za návštěvu

Sportimage
aktuální sportovní informace
Brdská stopa - info z Brd
aktuální zpravodajství z Brd nejen sněhové + webkamery
BikeStream
Cyklistický webzine
Penzion - Výhledy na Brdy
Pronájem apartmánů/ penzion a ubytování od 290,- Kč/osoba v Těškově na Rokycansku.
V zimě běžecké lyžování ve Ski areál Těškov a v létě cyklistika nejen v Brdech. Dostupnost 3 km od dálnice D5 exit 50.
Tomáš Hrubý - Axiory
Portfolio management - Tomáš Hrubý

Více odkazů.





Článek

Okolo Jižnich Čech nejlépe mladý Dan Mlejnek na 64. místě celkově

Okolo Jižnich Čech nejlépe mladý Dan Mlejnek na 64. místě celkově

Út - 12. Září 2023, 19:10 - roadcycling.cz

čtyř etapový závod Okolo Jiznich Cech nedopadl pro Spartu dobře pro zranění odstoupili po první etapě Habermann s Honsou a ve 3. etapě po těžkém pádu Denis Rugovac. Mladí sparťané Daniel Mlejnek s Dominikem Glänznerem se ve výborné konkurenci neztratili a spolu s Michalem Dvořákem dokončili závod jako tým na 20. místě a získali mnoho nových zkušeností do budoucna.

Závěrečná etapa závodu Okolo jižních Čech sice už nepřinesla žádné podstatné změny, to ale neznamená, že by byla nudná. Z celodenního úniku pětičlenné skupiny se nakonec v cíli osamoceně radoval loňský celkový vítěz Rasmus Wallin. Uno-X uhájilo vítězství ve všech soutěžích vyjma týmové, o které přišlo až v závěru etapy. Adam Ťoupalík na celkového vítěze Martina Hansena chybějící dvě vteřiny nestáhl. Michael Kukrle uhájil třetí místo, Tomáš Jakoubek zůstal čtvrtý.

Zhruba po 30 km aktivního závodění, ještě před nájezdem do kopcovité části etapy v Novohradských horách, se podařil únik pětice závodníků. Z českých v něm byl pouze Matěj Zahálka (Elkov Kasper), dále Eivind Fougner z nejlepšího klubového týmu v závodě CK Lillehammer, Emanuel Zangerle z týmu Michaela Kukrleho Felbermayr-Simplon Wels, Jihoafričan Byron Munton z maďarského Epronexu a loňský celkový vítěz Rasmus Wallin z dánského Restaurant Suri-Carl Ras.



Rasmus Wallin na čele unikající skupiny

Peloton vedený jezdci týmu, který před etapou vévodil všem soutěžím, tedy Uno-X Dare DT, udržoval uprchlíky v dostřelu 1 až 2 minut a to až do nájezdu na cílový okruh. Jezdci v úniku se tedy podělili o všechny tři vrchařské i sprinterské prémie. O ty vrchařské měl největší zájem Fougner, dvě vyhrál a jednou byl druhý, což ho vyneslo na konečné 2. místo v této soutěži.

Na sprinterských se prosazoval Matěj Zahálka, tou první projel na 2. místě a zbylé dvě vyhrál. K tomu přidal vítězství v poslední vrchařské.



Matěj Zahálka vyhrál dvě sprinterské a jednu vrchařskou prémii

Koho prémie vůbec nezajímaly, byl Rasmus B?gh Wallin. A nejspíš dobře věděl, co dělá. Když se v průběhu cílového okruhu kolem Jindřichova Hradce vedoucí skupina rozpadla a byla postupně dojeta pelotonem, Wallin si dokázal nastoupit a s luxusním náskokem 35 vteřin projel osamoceně cílem.

V průběhu celého etapáku byl tento dánský cyklista nevýrazný, ale vítězná etapa se hodně počítá. Je to jeho letošní deváté vítězství, z nichž nejcennější jsou celkové prvenství na Tour of Estonia (2.1) a na nizozemském Memoriálu Arno Wallaarda (1.2). Není tedy náhodou, že ve svých 27 letech podepsal na další dva roky do prvního týmu Uno-X.



S víc jak půlminutovým náskokem projel cílem v Jindřichově Hradci loňský celkový vítěz Rasmus B?gh Wallin

Záložní tým skvělého norského cyklistického projektu Uno-X kontroloval průběh celé etapy až do momentu, který se odehrál necelých 30 km před cílem. To v úseku, kde po zúžení přes mostek následovala prudká stojka a kde se proto spousta lidí cpala dopředu, došlo k pádu několika jezdců, mezi nimiž počtem vynikli právě cyklisté Uno-X. Daniel Árnes po ošetření závod nedokončil. Karambol nadělil celé hlavní pole, takže v první skupině za Wallinem nakonec dojeli jen oba nejlépe postavení jezdci Uno-X, čímž přišli o prvenství v soutěži týmů.

Bonifikační vteřiny ze sprinterských prémií tedy vliv na celkové pořadí v soutěži jednotlivců kvůli úniku nemohly mít žádný vliv. A v cíli se za Wallinem prosadili na stupně vítězů sprinter Santic-Wibatech Bartlomiej Proć a loňský vítěz vrchařské soutěže na OJČ Ludvik Holstad z CK Lillehammer, takže ani cílové bonifikace už nic nezměnily. Adam Ťoupalík dokončil na 9. a Martin Solhaug Hansen na 12. místě, tudíž rozdíl 2 vteřin mezi nimi zůstal nedotčen a znamenal potvrzení celkového prvenství pro 20letého norského cyklistu.



Márton Dina vypomáhal jezdcům Uno-X v kontrole a sjíždění uprchlíků

Do cíle dojelo hlavní pole dost potrhané, ztrátu 35 vteřin na vítěze si připsalo pouze 30 lidí. Mezi nimi kromě Ťoupalíka z českých jezdců ještě Šimon Vaníček (ČEZ Cyklo team Tábor), Tomáš Jakoubek (ATT Investments) a Matěj Zahálka. S 12vteřinovým odstupem bylo klasifikováno dalších 13 lidí a mezi nimi i Michael Kukrle. To ale Michaelovi stačilo na uhájení konečného 3. místa o 8 vteřin před 4. Tomášem Jakoubkem.

„Už od začátku se hodně závodilo a docela jsme se přetahovali s norskými jezdci Uno-X, kteří nikoho od nás nechtěli nechat odjet. Asi na 30. kilometru se pět závodníků odpoutalo, mezi nimi i Matěj Zahálka. Sjíždět je na čele pelotonu začalo Uno-X. Na prémiích kolem 140. kilometru bohužel došlo k pádu balíku, kdy vzadu zůstal i žlutý dres. Tehdy se přestalo závodit a nadělila se i čelní skupina, ze které odjel Dán, pozdější vítěz etapy. My jsme už jeli jen na finiš. Já ještě kilometr před cílem zkusil zaútočit, získal jsem malý náskok, ale asi na třístovce mě pár lidí předjelo a už s tím nešlo nic dělat,“ popsal průběh etapy Adam Ťoupalík.



Martin Hansen si bedlivě hlídal Adama Ťoupalíka

Martin Hansen si z Jindřichova Hradce odváží kromě žlutého i bílý dres pro nejlepšího jezdce do 23 let i puntíkatý pro nejlepšího vrchaře. Zelený zůstal v držení jeho týmového kolegy a vítěze úvodní etapy Sakariase Lolanda.

Jak si vedli čeští jezdci, resp. jezdci českých týmů?

V hlavní soutěži, celkovém pořadí jednotlivců se tedy za vítězným Norem srovnali tři Češi. Do dvacítky se pak vešli ještě Matěj Zahálka (16.), Martin Voltr z RRK Group (18.) a Michal Schuran z ATT Investments (19.).

V soutěži o zelený dres obsadil Adam Ťoupalík 3. místo. Ve vrchařské patří stejná příčka Mártonu Dinovi z ATT Investments. V mladících se nejlépe z Čechů umístil Martin Voltr (9.).



Mimořádně aktivní byl v závěrečné etapě Márton Dina

První místo v týmech patří jezdcům belgického záložního týmu Lotto Dstny před německo-polským Santic-Wibatech a rozvojovým týmem francouzského Groupama-FDJ. 4. příčku z celkového počtu 23 týmů, které do závodu odstartovaly, obsadili cyklisté ATT Investments.

Slovenský RRK Group-Pierre Baguette-Benzinol byl 7., Elkov Kasper 11., ČEZ Cyklo Team Tábor 16. a AC Sparta Praha 20. Dva týmy nebyly klasifikovány. Z kanadského klubového Yeoloe Factory se cíle nedočkal ani jeden závodník, z Tufo-Pardus Prostějov na konci etapáku byli klasifikováni pouze dva jezdci.

„S vystoupením našich jezdců jsme spokojeni. Češi v našich řadách podávají velmi dobré výkony, ať už Martin Voltr a Daniel Vysočan, kteří se zviditelnili i tady na jihu Čech, nebo Tomáš Kalojíros. Náš hlavní závod sezóny, k němuž jsme se tady dobře rozjeli, tedy Okolo Slovenska, začíná v následujícím týdnu a sestava bude hodně podobná té, která startovala na Okolo jižních Čech,“ řekl pro RoadCycling.CZ Juraj Sagan, sportovní ředitel týmu.



Na čele symbolicky srovnána většina nejlepších týmů: zleva Michal Schuran ATT Investments, Groupama-FDJ, Uno-X, VolkerWessels, Restaurant Suri, Lotto Dstny a Martin Voltr z RRK Group

Všichni se shodovali na tom, že to byl náročný etapák, aktivně se závodilo, práci mnohdy ztěžoval vítr, svou důležitou roli sehrály i úzké cesty silniček malebného jihu Čech, na nichž probíhal neustálý boj o pozice.

Koneckonců svědčí o tom i koncovky jednotlivých etap. V první přijela do cíle v Milevsku s náskokem pětice uprchlíků, v druhé došlo ve Studené k hromadnému spurtu, v třetí dojížděly na cílový kopec v Javorníků malé skupinky a jednotlivci a ve čtvrté došlo v Jindřichově Hradci na sólo jednotlivce.

„Daří se nám dostávat na závod velmi kvalitní zahraniční konkurenci, která přispívá k tomu, že se aktivně závodí a stále je nějaké akce. Přestože se závod vlastně rozhodl už v první etapě úspěšným únikem pěti cyklistů, byl závod dramatický až do posledních kilometrů. Myslím, že co se týče kvality, závod se každým rokem posouvá dopředu,“ shrnul své pocity z druhého nejvýznamnějšího etapového závodu na území České republiky pro kategorii Elite mužů hlavní organizátor Jan Hájek.

 

Vaše reakce:

Reakce jsou řazeny od nejstarších po nejnovější.
-Přidat příspěvek
malindazt1: Reality kings channel free porn videos movies redtube
Ne - 25. Únor 2024, 21:21
Best onlyfans lesbian girls hot lesbian onlyfans the village voice
http://oldenburg-teacher.bestsexyblog.com/?tori-kelli

porn free pink golden mature porn playing with sister xxx porn beeg milf porn hardcore free porn phat assed hookers

Email: gg3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9321 - Reagovat
bertajk10: Exploring the wide varieties of life in somerset maugham s
Po - 26. Únor 2024, 00:55
Grace kinstler s dress on idol gives jessica rabbit
http://android.sexy.prime.kit.de.wring.tiktokpornstar.com/?aliza-maegan

transvestite porn 2008 jelsoft enterprises ltd gay all black men porn shared video porn toon comics porn animated anime porn

Email: qw11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.orly68Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9492 - Reagovat
serenaos3: Veronica hart videos veronica hart pornstar adult empire
Po - 26. Únor 2024, 04:19
Zoe lucker i don t want my child to see my tv sex scenes
http://image.processing-framework.fisting.sexyico.com/?mckenna-amina

fairly odd parents porn vids big titty milf porn clips tila nguyen porn vids uncut straight porn women bodybuilding porn ipcs

Email: pq3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9649 - Reagovat
dorotheacm11: How to have sex exposes the grim gender gap for virginity sex
Po - 26. Únor 2024, 07:41
Free amateur porn videos wild girls on homemade sex tapes
http://tumblr-funny-girls-thrusts.energysexy.com/?teresa-adrianna

top foot fetish porn sites tera lynn porn free porn videos teen young fuck and porn little girls free porn xxx jay

Email: wq60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 9814 - Reagovat
eloisesh1: Tubegalore gay tubegalore gay porn search site my gay
Po - 26. Únor 2024, 15:03
Jock pov blowjob and zack randall cums in twink mouth pornhub
http://android-sexy.silk-dream.hose-pies.energysexy.com/?eliza-fatima

free chuby porn amature porn forums sex cross dress porn free hd porn sex 3d porn video clip

Email: yb2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10169 - Reagovat
jessehn2: Free porn tube best porn videos from tubes beeg porn
Út - 27. Únor 2024, 01:50
Official itube studio for mac download online videos
http://green.animation.porn.tiktokpornstar.com/?kendra-valerie

porn video alexis girl dragonball gt porn xxx porn by type girl porn asian hot free porn tube

Email: ek1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 10705 - Reagovat
antoinettejz3: Free pussy porn videos pussy sex pussy tube pussyspace
Út - 27. Únor 2024, 05:20
7 things female porn users wish their pastors understood
http://advalee-android.sexy.prime.hd.em.relayblog.com/?baby-mariah

animation porn young australia amateur porn pic free porn websites no download porn vids for mobile vids farm lessons porn comics

Email: dk1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 10873 - Reagovat
galexz18: Free pussy porn videos pussy sex pussy tube pussyspace
Út - 27. Únor 2024, 12:22
Sexual violence against tamils in sri lanka wikipedia
http://dortmund.cgom.dudeporn69.com/?eleanor-kassandra

miss usa porn scandel do girls watch porn family nudist porn daddy fuckin in the office porn free no install lesbian porn

Email: iy2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11205 - Reagovat
evelynhb3: The association between loneliness and depression among
Út - 27. Únor 2024, 23:22
Julie cash bounces her big booty up and down on a black boner
http://fools-bengali-funny-kobita.instasexyblog.com/?tatyana-josephine

julia roberts look alike porn hq retro porn tube real first time insest porn babes porn show video drake college friend porn

Email: sw4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 11712 - Reagovat
allieai60: Upskirt voyeur free galleries hot real upskirt content
St - 28. Únor 2024, 14:22
Savitri actress death love story with gemini ganesan india
http://bdeo.dance.tiktokpornstar.com/?destiney-iyanna

gay porn star gossip anime free gay porn hard nipples mature hairy porn videos tayler porn pics porn dominican

Email: zx60Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12419 - Reagovat
vincentju1: Free vintage porn videos classic porno movies youporn
St - 28. Únor 2024, 18:06
Pornhub s parentpany admits to profiting from sex trafficking
http://marvin.gaye-football.tiktok-pornhub.com/?kaylyn-wendy

porn sex at work carmen tube victfor porn old men fucking boys porn porn tubes wet hottest girls stacy halas newbury park porn

Email: cd18Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 12609 - Reagovat
avaxo2: Xiangqi chinese chess champion forfeits victory over bad
Čt - 29. Únor 2024, 19:06
Gay creampiepilation porn videos sex movies redtube
http://kanno-dragon.ball-z.episode.tiktok-pornhub.com/?jenna-tara

free mobile porn no fees russian young sex porn red porn 1 teen porn vvids every farmers dream porn video

Email: xh6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.reg6310Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.usb97Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 13955 - Reagovat
nitapv3: Free vintage porn videos classic porno movies youporn
Pá - 1. Březen 2024, 02:22
Enema pooping pissing girls and scat porn videos poopeegirls
http://aileen.asian.store.tiktok-pornhub.com/?katrina-jacquelyn

3d mom porn faith jones black porn star breanne porn free porn videos furry werewolf gay porn

Email: du6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14474 - Reagovat
barryua2: A shot of satanic rituals where is tila tequila radaronline
Pá - 1. Březen 2024, 09:30
Britney spears memoir aplete guide to every bombshell
http://levin.uk-apply.for.residency.tiktok-pornhub.com/?arianna-kaya

anla porn korean college porn site cum xxx porn ass big free dawnlod porn games porn europe company

Email: pj2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 14977 - Reagovat
timbk4: The best mother daughter onlyfans accounts of 2023 la weekly
Ne - 3. Březen 2024, 00:43
Porn stars reveal what really happens during filming and it s
http://howtogetinvolvedinlgbtactivism-montagephotocadreenligne.topxxx69.com/?taylor-precious

alicia silverstone porn free lea luv tube porn porn star papa bear hot emo girl porn crossdressers porn movies

Email: sb4Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 15485 - Reagovat
claudineyf60: Mimicherries wet pussy fingering xxx onlyfans porn videos
Po - 4. Březen 2024, 19:06
Young girl videos download the best free 4k stock video
http://kenzie-reeves-comp.contracted.hotblognetwork.com/?justine-reina

gree gay men porn porn sitse using paypal hood hunter porn porn star roxy gay porn bomb

Email: ym2Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17262 - Reagovat
enidjf4: Dating site for lesbians dating lesbian 2008 jelsoft enterprises ltd
Út - 5. Březen 2024, 02:53
Unblock websites at school or work with vpn tor or proxy avg
http://directrory.celebrityamateur.com/?aracely-andrea

fat blond porn nude female porn sex movies free porn older men younger women elitle porn t j irons gay porn background

Email: xp6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17600 - Reagovat
vickyjz8: 3d porn videos xxx porn tube free porno movies niceporn tv
Út - 5. Březen 2024, 06:41
Ai generated nude images of teens spur families to demand
http://sexy.porn.games.online.softcore.sexyico.com/?tayler-miracle

classic porn syars toon porn avatar webshots porn porn movie men who deliver porn star poway high

Email: dg6Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 17778 - Reagovat
darlaan8: E teen porn the best young sex tube hottest teen xxx video
St - 6. Březen 2024, 08:17
Eu names three porn sites subject to its strictest online content
http://hermaphodrite.instasexyblog.com/?amy-jasmyn

horse anal porn porn serch engien dancers porn tube older younger porn pics download free psp porn hustler video

Email: hc5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 18953 - Reagovat
veronicaxh10: Sexual pursuit episode 2 mom son sis sub eng tnaflix
Čt - 7. Březen 2024, 10:17
Findtubes 32 best porn search engines like findtubes
http://android.sexy-prime.top.mayne.topanasex.com/?brandy-allie

thumbnails porn xxx japanese diaper porn tinkerbell porn pics hd flash porn mature men straight porn

Email: ew1Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.eog38Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailguardianproAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19128 - Reagovat
peggypc5: Free xxx porn videos hardcore adult sex movies porno hub
Čt - 7. Březen 2024, 13:44
Free hardcore sex videos hardcore porn movies pornhub
http://mostoles-gamergal69.celebrityamateur.com/?kara-ashleigh

little girl porn sites porn tube mature women amateur granny porn pictures ok to watch porn everyday digital porn book

Email: xk3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 19281 - Reagovat
elizawj6: 18 porn sex teen xxx free porn videos hot sex movies
Pá - 8. Březen 2024, 04:39
Mature grandpa and grandma anal 35 videos old pussy tv
http://amara-big.sweet-candy.tiktok-pornhub.com/?amara-ivy

homemade hookers porn youtube fapp porn mother fucking dauther porn dirty teacher porn secret arhive of teen porn

Email: en5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.avgo61Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 19934 - Reagovat
dolliebj5: Cocksure men teach you how to prepare to bottom video
Pá - 8. Březen 2024, 11:50
18 best vr porn sites full length vr porn and vr sex videos
http://portraitphotographycamera.miaxxx.com/?alexandra-ximena

i want desi porn porn video search tooo little teen porn videos porn comics strips porn categories strap on

Email: ra69Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 20265 - Reagovat
donnaak11: 1800s 1900s portraits of native american teen girls show their
So - 9. Březen 2024, 09:46
Full length free porn videos hd sex movies at pornhits
http://southernbarbii-toni.tiktokpornstar.com/?miranda-phoebe

jesse james streaming porn houewives porn torrent teen brunette tube porn brie olson porn pre tennie porn

Email: os3Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dvn8110Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.cprt54Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21232 - Reagovat
lilyaq6: Live sex free cams adult webcams live porn chat camsoda
So - 9. Březen 2024, 16:53
Homewood suites huntsville village of providence al hilton
http://bustymilfbj.topxxx69.com/?alia-raegan

free full length porn vids free vidio porn film anorectic porn free full length russian mom porn compilation of hottest porn best videos

Email: hj5Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.pnw67Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.mailcatchzoneAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.run
Toto je příspěvek č. 21563 - Reagovat
adrianew2: Upskirt voyeur free galleries hot real upskirt content
So - 9. Březen 2024, 20:30
Michigan parent reads graphic passages in revolt against
http://kilo-android.porno.for-pyros-ebay-tv.lexixxx.com/?reagan-avery

free porn video interratial color climax free porn pictures giant tit porn sar list free porn no membership needed lesbo teens porn tube

Email: qv11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.dow62Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.webmaildirectAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 21722 - Reagovat
carolinaru3: I love you how a badly codedputer virus caused billions in cnn
Ne - 10. Březen 2024, 14:16
Viola bailey actress biography age height family wiki more
http://1910.adablog69.com/?jennifer-elaina

pirate costumes and porn caught with tranny porn mega free porn motorboat porn banned porn tube videos

Email: pq11Antispamová ochrana: Zavináč byl nahrazen obrázkem.bax98Antispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.inboxforwardingAntispamová ochrana: Tečka byla nahrazena obrázkem.online
Toto je příspěvek č. 22540 - Reagovat
Přidání příspěvku
Jméno (nepovinné, ale podpis je vítán):


Email:


Nadpis vaší reakce, téma:


Text (povinné):

Reakce na příspěvek č.
Pokud chcete reagovat přímo na konkrétní příspěvek vložte číslo tohoto příspěvku.
(nebo stačí kliknout na odkaz Reagovat a číslo příspěvku se doplní samo).

Váš email bude ochráněn před spamovými roboty.

Webmaster si vyhrazuje právo nevhodné příspěvky smazat.
To se týká hlavně vulgárních, komerčních, nesmyslných a lživých příspěvků.

Obohaťte své texty o tyto smajlíky:
Www
Opište kód z obrázku A proč jako?
Ptáte se proč opisovat kód z obrázku? Protože, nebýt tohoto kódu měli bychom tu plno nesmyslných příspěvků od spamových robotů, kteří denně procházejí internet a vyplňují samými nesmysly všechny možné formuláře. Jenže u nás narazí. Nedokáží totiž (narozdíl od člověka) přečíst text schovaný v obrázku. Oni ho vidí pouze jako obdelník s neznámým obsahem
     

Sparta Junior

Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893
Fanshop AC Sparta Praha cycling 1893 24. 06. 2022
sparťanské sportovní oblečení na kolo, fotbal, hokej, atletiku a originální dárkové zboží nejen pro Sparťany najdete ...více

CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol
CYCLE PARKING - stojany na zavěšení jízdních kol5. 08. 2021
jedinečný systém zavěšení jízdních kol a koloběžek od Sparta cycling.
Univerzální venkovní stojan pro 7 ...více

Všechny zprávy

Cykloakademie

18.ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
18.ročník  TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic15th April 2024
propozice
18. ročník TOUR DE BRDY – Velká cena Strašic
startuje v sobotu 8.června 2024 ve 12:00 ...more

Všechny zprávy Sparty B

RSS vlákno (B)

Reakce u článků

Denisevor: ?????? 1xbet ???????? - 500xbet: ???????? ???????????? ??????????? ??????
?????
???????????
??? ?? ???? ???????

????????????? ????? ? 1xbet ?????????? - 500xbet: ???????? ??? ????? ??????

1XBET ???????? - 500xbet
1XBET ???????? - promo4spin
1XBET ???????? - ...[zkráceno]
Přidáno 27. 04. 2024 ke článku: VC Hlovovce - obhájí Sparta vítězství? > Reakce
 
Jamescaume: ????????,??????????? ????????????????? ??????
????????,??????????? ????? ????-????????????? ?? ????? ??????????? ???????????? ? ???????
??????? ??? ? ??????!! ???? ?? ??? ??????????,
??? ?? ???????,??????? ?????-??????? ? ???????? ???????? ?????????? ?????????? ?? ??????????!! ...[zkráceno]
Přidáno 27. 04. 2024 ke článku: Tour de Brdy- předběžné přihlášky na končí již 29.9.2014 > Reakce

Příspěvky z fóra

Brandonzer: itching scalp remedies
gynecomastia remedies https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ herbal anti anxiety
Přidáno 26. 04. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno
 
Eliška Karlíčková: POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?
Ste v ťažkej finančnej situácii? NOVAPUJCKA.CZ@GMAIL.COM.

Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s ...[zkráceno]
Přidáno 12. 03. 2024 do vlákna: Kniha hostů - stálé vlákno

Nejnovější diskusní vlákno:
Kniha hostů - stálé vlákno

Zobrazit všechna vlákna ve fóru